About

ABOUT

SNOWKIDS

WIE ZIJN WIJ


Een familie skivakantie is de vakantie bij uitstek waar de familie zo veel mogelijk centraal staat. Een ski- of snowboard vakantie leent zich perfect om samen met het gezin een week lang te genieten zonder de alledaagse stress.


Tijdens deze periode kunnen we vaak meer tijd vrij maken voor onze kinderen dan in het soms al te drukke dagelijkse leven. Ook al kost dit energie, de voldoening zorgt voor het perfecte evenwicht.


Een belangrijke factor bij een familie skivakantie is het ontzorgen van de ouders en het zoveel mogelijk vermijden van stress. De wintersportvakanties in het programma van Snowkids zijn volledig afgestemd op de familie.


Snowkids biedt toffe familie skivakanties aan met eigen Nederlandstalige skileraars, kinderclub en animatie. Als uw kinderen genieten en tevreden zijn, is uw vakantie al voor 99% geslaagd.


De familie skivakanties van Snowkids staan hiervoor garant. Familie skivakanties zijn het handelsmerk van Snowkids. Onze Nederlandstalige skilessen voor de kinderen en onze kinderclub laten uw kinderen maximaal genieten van uw skivakantie. Al onze reizen in clubformule tijdens de schoolvakanties zijn familie skivakanties.

We don't just push you into waves, we teach you how to surf